072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Spec Ops: The Line-regisseur en Nine Inch Nails-gitarist lanceren gamestudio

datum: 13-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Game director Cory Davis en Nine Inch Nails-gitarist Robin Finck hebben een nieuwe gamestudio gelanceerd. De nieuwe studio heet Eyes Out en werkt aan een onaangekondigde singleplayer horrorgame.

De oprichting van Eyes Out is aangekondigd met een trailer. Wie deel uitmaken van het team lees je op de website van de nieuwe studio. Het team bestaat naast oprichters Davis en Fink uit 15 game-ontwikkelaars.

De teamleden van Eyes Out werkten eerder aan grote titels als Gears of War, The Evil Within en FEAR. Dat zou moeten betekenen dat er voldoende ervaring is met horrorgames om een nieuwe horrortitel te ontwikkelen. De studio noemt zichzelf een 'arthouse' gamestudio. Ze willen focussen op games met een sterk verhaal, ondersteund door muziek.

Toen Spec Ops: The Line in 2012 werd uitgebracht, kreeg het lovende kritieken vanwege het sterke verhaal waarbij Davis als regisseur en ontwerper betrokken was. Na bij Yager Development te hebben gewerkt, deed hij ervaring op met het ontwikkelen van horrorspellen bij Monolith Productions, dat verantwoordelijk is voor FEAR. Hij was ook betrokken bij VR-horrorgame Here They Lie.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01