072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Splitgate krijgt nieuwe Contamination-spelmodus met seizoen 0

datum: 26-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Splitgate start een seizoen 0 met de bètaversie van de game. Het seizoen bevat een nieuwe gevechtspas, een nieuwe kaart en een nieuwe spelmodus. De makers zeggen nog steeds niet te weten wanneer de bètaperiode voorbij is.

Seizoen 0 is de eerste grote update van de Portal-achtige sci-fi shooter. Maker 1047 Games schrijft op de PlayStation Blog dat het nieuwe seizoen verschillende nieuwe features krijgt. Zo is er een nieuwe map: Karman Station, en een nieuwe Battle Pass waarin spelers 'honderden levels met nieuwe items' kunnen verzamelen. Er zijn ook nieuwe skins voor wapens en uitrusting, en spelers kunnen nieuwe emotes gebruiken .

De game krijgt ook een nieuwe modus: Contamination. In game mode spelen twee teams tegen elkaar met een team bestaande uit 'besmette' spelers. Als een teamlid van het andere team wordt geraakt door een besmette speler, wordt hij ook besmet. Volgens de makers vragen spelers al langer om zo'n spelmodus.

Het is nog niet duidelijk wanneer Splitgate de bètaperiode verlaat. Eerder deze maand zeiden de makers dat de game voorlopig in bèta blijft. Dat komt door zijn grote populariteit. 1047 Games zegt dat het meer tijd kost om de servercapaciteit op te schalen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01