072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Spotify-medewerker: 'Ontwikkeling Airplay 2 voor iOS-app is voorlopig stopgezet'

datum: 06-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Spotify voor iOS-gebruikers hoeven in de nabije toekomst niet meer te rekenen op ondersteuning voor het Airplay 2-protocol. Dat blijkt uit een antwoord dat een medewerker van de stoomservice gaf op een vraag van een klant.

In een statusupdate op het Spotify-forum zegt een medewerker dat de ontwikkeling van AirPlay2-ondersteuning voor de iOS-app is stopgezet. "We ondervinden compatibiliteitsproblemen met de audiodriver", aldus de medewerker. "Het ziet ernaar uit dat dit een groter project wordt en we zullen dit niet in de nabije toekomst kunnen oplossen."

Spotify voor iOS ondersteunt de allereerste versie van het AirPlay-protocol. Volgens gebruikers kan dit een vertraging van enkele seconden veroorzaken wanneer een nummer wordt gepauzeerd of een gebruiker snel vooruit wordt gespoeld. AirPlay 2 werd in 2018 geïntroduceerd samen met iOS 11.4. Dankzij dit nieuwe protocol werden muziektracks beter gebufferd, konden meerdere compatibele apparaten het AirPlay-apparaat bedienen en werd het mogelijk om muziek op meerdere ondersteunde apparaten tegelijk af te spelen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01