072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Spotify zet Unlimited-abonnees na meer dan zeven jaar om in gratis accounts

datum: 31-08-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Spotify schrijft in een e-mail aan Unlimited-abonnees dat hun abonnement vanaf de eerstvolgende factuurdatum wordt omgezet naar een gratis account met reclame. Het is sinds eind 2013 niet meer mogelijk om een nieuw Unlimited abonnement af te sluiten.

Meerdere tweakers geven aan de mail te hebben ontvangen en ook een gebruiker schrijft op Reddit over de mail van Spotify. Onbeperkte abonnees kunnen in het Spotify-accountoverzicht zien wanneer hun account wordt overgezet naar een gratis account. In de mail legt Spotify niet uit waarom het nu stopt met het Unlimited abonnement.

Spotify stopte in december 2013 met het aanbieden van het abonnement Unlimited , dat vijf euro per maand kostte. Met Unlimited konden gebruikers onbeperkt en zonder advertenties naar muziek luisteren, maar alleen op pc . Mobiele gebruikers konden hier dus geen gebruik van maken. Het Premium-abonnement, dat tien euro per maand kost, stelt gebruikers ook in staat om naar muziek te luisteren op smartphones en tablets, zorgt voor een hogere muziekkwaliteit en stelt gebruikers in staat om afspeellijsten te downloaden.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01