072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Square Enix brengt Forspoken uit voor PS5 en pc in het voorjaar van 2022

datum: 10-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Tijdens de PlayStation Showcase toonde Square Enix een nieuwe trailer voor zijn third-person fantasygame Forspoken. Daarin wordt onthuld dat de game in de lente van volgend jaar moet verschijnen.

De Story Introductie Trailer, getoond tijdens de PlayStation Showcase, laat zien hoe protagonist Frey Holland wordt vervoerd van het moderne New York City naar de magische wereld van Athia. Hierin moet ze het opnemen tegen allerlei fantasiewezens, zoals draken en zombieberen. Ze wordt vergezeld door een pratende armband die haar door de wereld van Athia leidt.

Holland wordt gespeeld door Ella Balinska, bekend van de Charlie's Angels-film uit 2019. Volgens Sony is het verhaal geschreven door Gary Whitta, van Rogue One: A Star Wars Story, en Amy Hennig, die volgens Sony ook de eerste drie Uncharted-games schreef. schreef.

In dezelfde trailer wordt bekend gemaakt dat Forspoken in het voorjaar van 2022 voor de PlayStation 5 moet verschijnen. In die periode kunnen ook pc-spelers de game verwachten. Square Enix heeft een exclusieve deal met Sony die ervoor zorgt dat de game twee jaar lang niet op andere consoles verschijnt.

Het spel was eerst bekend als Project Athia, maar werd in maart omgedoopt tot Forspoken. Sony zei eerder dat de game in januari 2022 zou uitkomen, maar dat is nu niet meer het geval. De game wordt gemaakt door de nieuwe studio Luminous Productions.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01