072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Standaardversie Horizon Forbidden West voor PS4 krijgt geen PS5-upgrade

datum: 02-09-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

De Standard- en Special Edition-edities van Horizon Forbidden West voor PS4 krijgen geen automatische PS5-upgrade met optimalisaties. Dat zegt Guerrilla Games in een blogpost. De edities Digital Deluxe, Collector's en Regalla bevatten beide consoleversies.

Het is nu mogelijk om Horizon Forbidden West voor de Playstation 4 en 5 te pre-orderen. In een blogpost die volgt op de pre-orders is te lezen dat de Standard en Special Edition versies van Horizon Forbidden West voor PS4 geen dubbele rechten bevatten. , en hebben daarom de PS5-upgrade niet of zullen deze in de toekomst hebben.

Om te profiteren van de optimalisaties voor Sony's nieuwste console, moeten de Digital Deluxe, Collector's of een van de Regalla-edities worden aangeschaft. Het is mogelijk om de PS4-versie van de game op een PS5-console te draaien, maar dit gebeurt zonder de PS5-optimalisaties. Het zal ook mogelijk zijn om de veilige bestanden van de PS4-versie naar de PS5-versie over te zetten.

Vanaf vandaag is Horizon Forbidden West te pre-orderen . De game wordt verwacht op 18 februari 2022. De standaardeditie voor PS4 kost 70 euro, voor PS5 kost hij 80 euro. De Digital Deluxe Edition kost 90 euro en bevat zowel de PS4- als PS5-versie en extra's zoals een stripboek en in-game extra's. De Collector's Edition kost $ 200 en bevat ook de PS4- en PS5-versies, een Tremortusk-beeldje, een artbook, in-game extra's waaronder twee outfits en speciale wapens, en een Horizon Zero Dawn graphic novel. De Regalla Edition heeft alles wat de Collector's Edition heeft, maar voegt een paar extra's toe en kost 270 euro.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01