072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Star Wars Jedi: Survivor komt in 2023 voor pc, PS5 en Xbox-serie

datum: 28-05-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order heet Star Wars Jedi: Survivor en de game zal in 2023 verschijnen voor pc en de huidige generatie Xbox en PlayStation. Uitgever Electronic Arts heeft ook een teaser-trailer voor de game uitgebracht.

Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Fallen Order af. EA geeft niet veel details over het verhaal: "Hoofdpersonage Cal Kestis moet het rijk een stap voor blijven terwijl hij de ontberingen voelt om een van de laatste Jedi in de melkweg te zijn" is zo ongeveer alles waar het bedrijf over praat. . In de teaser-trailer zijn er echter korte, enigszins cryptische verwijzingen naar verschillende dingen.

Star Wars Jedi: Fallen Order kwam uit in 2019 en is een third-person actie-RPG met elementen uit de Soulsborne-games en een vrij grote focus op het verhaal. De game is ontwikkeld door EA-dochter Respawn Entertainment, bekend van Titanfall en Apex Legends. Tweakers heeft ook een review gemaakt van de eerste game.

Electronic Arts was sinds 2012 de enige partij die Star Wars-games van rechthebbende Disney mocht maken. Begin vorig jaar besloot Disney echter dat de licentie ook aan andere partijen beschikbaar moest worden gesteld. Als gevolg hiervan werkt Ubisoft-dochter en The Division-ontwikkelaar Massive Entertainment nu aan een open-wereldgame die zich afspeelt in het Star Wars-universum .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01