072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Star Wars Jedi: Survivor verschijnt in maart 2023

datum: 22-08-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Star Wars Jedi: Survivor wordt uitgebracht in maart 2023, volgens de beroemde Giant Bomb-insider Jeff Grubb. Survivor is een vervolg op de Jedi: Fallen Order 2020 en staat gepland voor pc, Xbox Series-consoles en PlayStation 5.

Jeff Grubb deelt de informatie over Jedi: Survivor op Twitter . Dat doet de insider naar aanleiding van een aankondiging op de Star Wars-website. LucasFilm kondigde vorige week aan dat het bedrijf op 7 maart 2023 een nieuw boek in de Jedi-serie zal uitbrengen , dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Fallen Order en Survivor. Volgens Grubb zal Star Wars Jedi: Survivor in dezelfde maand uitkomen. Jeff Grubb zal eerder de juiste informatie over games van EA delen en een paar maanden voor de aankondiging al enkele correcte details over Jedi: Survivor delen.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een mogelijke release van Jedi: Survivor in maart. Een vermelding in de PlayStation Store-database verwees daar in juli al naar . EA zelf heeft de releasedatum echter nog niet bevestigd en CEO Andrew Wilson probeerde onlangs de geruchten af te zwakken in een aandeelhoudersconferentie, schrijft GameMe . EA zei eerder dat het in het eerste kwartaal van 2023 een game op basis van een grote franchise zal uitbrengen .

Jedi: Survivor werd eerder dit jaar aangekondigd als een vervolg op Jedi: Fallen Order uit 2019. De game volgt opnieuw protagonist Cal Kestis en speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van het origineel af. De game wordt opnieuw gemaakt door Respawn Entertainment, een dochteronderneming van EA die bekend staat om Titanfall en Apex Legends. De game wordt uitgebracht voor Xbox Series X en S, PlayStation 5 en pc.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01