072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Star Wars: The Old Republic krijgt eind dit jaar een Legacy of the Sith-uitbreiding

datum: 02-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Mmorpg krijgt een nieuwe uitbreiding ter ere van zijn tiende verjaardag, getiteld Legacy of the Sith. De uitbreiding zet het verhaal voort en stelt spelers met gevechtsstijlen in staat om hun eigen gevechtsstijlen te kiezen.

Volgens ontwikkelaar BioWare geeft de Legacy of the Sith-uitbreiding spelers meer keuze in hoe ze het spel spelen. Met de introductie van Combat Styles kunnen spelers ervoor kiezen om hun Class Story los te koppelen van de gameplay en te kiezen uit alle Advanced Class-opties. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om als Trooper met een sniper rifle te spelen, of om de krachten van de Dark Side als Jedi in te zetten.

De nieuwe verhaallijn speelt zich af op de planeet Manaan, die is bezet door het Sith Empire. Daar moeten spelers onder meer vechten om de controle over de planeet in onderwateromgevingen. Er zijn Imperial en Republic verhaallijnen.

De mmorpg krijgt ook Loadouts, waarmee spelers hun speelstijl en uitrusting "met één klik" kunnen aanpassen. De makers zeggen ook dat ze de game voor zowel nieuwe als ervaren spelers willen verbeteren door veel quality-of-life- updates te maken. Zo is de karaktersamenstelling volledig vernieuwd.

Star Wars: The Old Republic werd uitgebracht op 20 december 2011. Volgens BioWare is de aanstaande uitbreiding een van de dingen die de tiende verjaardag van de multiplayer-game zullen vieren. Er gaan al geruime tijd geruchten over een remake van SW:KOTOR , maar er is nog niets aangekondigd.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01