072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Stardew Valley-ontwikkelaar werkt aan onaangekondigde game

datum: 06-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Stardew Valley-maker Eric Barone meldt dat hij momenteel gefocust is op een nieuwe, onaangekondigde game. In een interview met Twitch-gebruiker Zach Hartman meldt de ontwikkelaar dat hij "nog niet weet" of Stardew Valley nieuwe updates zal ontvangen.

Dat maakt de ontwikkelaar bekend tijdens een livestream na de eerste officiƫle Stardew Valley Cup speedrun competitie, schrijft ook Eurogamer. Daarin meldt Barone onder meer dat hij zich momenteel niet richt op nieuwe updates voor Stardew Valley, een landbouwgame in Harvest Moon-stijl die in 2016 uitkwam.

Eind vorig jaar introduceerde de ontwikkelaar update 1.5 aan de game, die onder meer een lokaal gesplitst scherm, nieuwe personages en een nieuwe boerderijlay-out toevoegde. De ontwikkelaar stelt nu dat er momenteel geen andere grote updates in de maak zijn en dat hij zich in plaats daarvan richt op een nieuwe titel.

Barone deelde weinig details over de aankomende game, hoewel hij wel onthult dat het een nieuwe pixelart- game is met een top-down perspectief. "Misschien maak ik binnenkort bekend wat het is. Niemand weet het nu", zei Barone tijdens de stream. "Wat ik wil zeggen is dat het weer een pixelart-game is en een top-down perspectief heeft, vergelijkbaar met Stardew Valley." De ontwikkelaar vermeldt ook dat de game in sommige opzichten lijkt op Stardew Valley, hoewel het nog geen landbouwgame is.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01