072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Stardew Valley-ontwikkelaar werkt aan onaangekondigde game

datum: 06-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Stardew Valley-maker Eric Barone meldt dat hij momenteel gefocust is op een nieuwe, onaangekondigde game. In een interview met Twitch-gebruiker Zach Hartman meldt de ontwikkelaar dat hij "nog niet weet" of Stardew Valley nieuwe updates zal ontvangen.

Dat maakt de ontwikkelaar bekend tijdens een livestream na de eerste officiële Stardew Valley Cup speedrun competitie, schrijft ook Eurogamer. Daarin meldt Barone onder meer dat hij zich momenteel niet richt op nieuwe updates voor Stardew Valley, een landbouwgame in Harvest Moon-stijl die in 2016 uitkwam.

Eind vorig jaar introduceerde de ontwikkelaar update 1.5 aan de game, die onder meer een lokaal gesplitst scherm, nieuwe personages en een nieuwe boerderijlay-out toevoegde. De ontwikkelaar stelt nu dat er momenteel geen andere grote updates in de maak zijn en dat hij zich in plaats daarvan richt op een nieuwe titel.

Barone deelde weinig details over de aankomende game, hoewel hij wel onthult dat het een nieuwe pixelart- game is met een top-down perspectief. "Misschien maak ik binnenkort bekend wat het is. Niemand weet het nu", zei Barone tijdens de stream. "Wat ik wil zeggen is dat het weer een pixelart-game is en een top-down perspectief heeft, vergelijkbaar met Stardew Valley." De ontwikkelaar vermeldt ook dat de game in sommige opzichten lijkt op Stardew Valley, hoewel het nog geen landbouwgame is.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01