072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Starlink satelliet internet is beschikbaar in heel België en Nederland

datum: 13-10-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

De SpaceX-satellietinternetdienst Starlink laat klanten weten dat de dienst nu beschikbaar is in heel België en Nederland. De dienst is sinds mei in beide landen gedeeltelijk beschikbaar. De service kost 99 euro per maand en eenmalig 559 euro voor de antenne.

Verschillende tweakers zeggen dat ze een e-mail hebben ontvangen van Starlink waarin het bedrijf zegt zijn diensten te hebben uitgebreid en nu Starlink-dekking in beide landen heeft. Dit betekent echter niet dat alle klanten in beide landen een abonnement kunnen aanvragen. SpaceX schrijft over mogelijkheden in gebieden; wanneer deze capaciteiten zijn bereikt, worden klanten op een wachtlijst geplaatst.

De internetdienst is sinds 14 mei in Nederland te gebruiken , een week later was België aan de beurt. Destijds zei het bedrijf dat klanten een internetsnelheid van 50 tot 150 Mbit/s konden verwachten. Vermoedelijk is deze snelheid nu hoger door extra gelanceerde satellieten, al zegt het bedrijf daar nu nog niets over. Gebruikers van Tweakers zouden in mei downloadsnelheden tot 240 Mbit/s halen; uploadsnelheden waren vaak lager.

Elon Musk, CEO van SpaceX, zei onlangs dat Starlink deze maand uit bèta zal gaan. Wat dit precies betekent, is niet duidelijk. Tweakers schreven in augustus een preview over Starlink.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01