072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Starship Troopers rts uit Belgische studio verschijnt donderdag

datum: 14-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Uitgever Slitherine zal op donderdag 16 juni Starship Troopers: Terran Command op Steam uitbrengen. Het realtime strategiespel is gemaakt door de Belgische studio The Aristocrats en gebaseerd op de Starship Troopers-film uit 1997. Het spel kost 25 euro.

Starship Troopers - Terran Command is een realtime strategiespel waarin spelers met de Mobile Infantry de planeet Kwalasha moeten verdedigen tegen hordes enorme insecten. De makers beloven een singleplayer-campagne met een meeslepend verhaal, unieke missies en personages uit het Starship Troopers-universum. Het spel bevat tientallen verschillende eenheden, elk met hun eigen mogelijkheden. De landschappen hebben hoogte en diepte, wat tactische gameplay mogelijk moet maken.

Op Twitter geeft uitgever Slitherine details over de totstandkoming van de game. Ruim vijf jaar geleden pitchte de Belgische studio The Aristocrats het idee en rond die tijd vonden de eerste gesprekken met Sony Pictures plaats over een licentie om een Starship Troopers-game te maken.

Het doel van de makers is om met de game "de essentie van de Starship Troopers-film en het universum" na te bootsen. Die film uit 1997, geregisseerd door de Nederlander Paul Verhoeven, was gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Robert A. Heinlein.

De game werd eind 2019 voor het eerst aangekondigd . Het plan was toen dat de game in 2020 zou uitkomen, maar het team ging terug naar de tekentafel en besloot langer aan de game te werken om de hoge verwachtingen waar te maken. De game is meer dan 333.000 keer toegevoegd aan de verlanglijst van Steam-gebruikers. Dat is nog niet eerder gebeurd met Slitherine-spellen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01