072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Store That Leaked Witcher 3 For Switch zet Arkham Collection voor Switch

datum: 06-02-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Sommige Batman: Arkham-games lijken naar de Nintendo Switch te komen. Ze zijn online gezet door een online winkel. De inhoud van de 'Batman Arkham Collection' wordt niet vermeld, maar dezelfde collectie op andere platforms omvat Asylum, City en Knight.

De collectie staat vermeld bij de Franse webwinkel WTT. Dit is dezelfde webwinkel die de Switch-versie van The Witcher 3 al online zette voor de aankondiging in 2018. Er is een prijs van 59,99 euro en een releasedatum: 31 augustus van dit jaar. Verder wordt er geen nieuwe informatie vermeld. Ook screenshots en box art worden voorlopig achterwege gelaten.

Batman: Arkham Asylum en Arkham City hebben in het verleden al een port voor de Wii U gekregen. Batman: Arkham Knight, de nieuwste titel in de serie, is dat niet. De belangrijkste games in de serie zijn ook te vinden op veel gangbare platforms: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, macOS en Windows. Ze kunnen ook worden gespeeld op de Xbox-serie en PlayStation 5 dankzij achterwaartse compatibiliteit.

De eerste game in de franchise wordt gezien als een goede Metroidvania -game, met een enkele grote gamewereld die zich geleidelijk aan voor de speler opent, afhankelijk van of hij de juiste apparatuur heeft verzameld. Denk aan explosieven om zwakke muren te verwijderen en de cryptografische sequencer om elektronische sloten te openen. Arkham City en Arkham Knight waren iets meer actiegericht. De serie staat ook bekend om wat in de volksmond het Arkham-vechtsysteem wordt genoemd , dat bijvoorbeeld ook in de Middle-Earth-games wordt gebruikt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01