072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Strategiegame Humankind is per direct beschikbaar op Game Pass voor pc

datum: 09-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Strategiegame Humankind van ontwikkelaar Amplitude Studios en uitgever SEGA, zal bij release op 17 augustus direct beschikbaar zijn op Game Pass. Het is de tweede grote titel van derden na Outriders die onmiddellijk na release in het abonnement van Microsoft wordt opgenomen.

De Windows-versie van Humankind zal bij release onderdeel uitmaken van Game Pass voor pc , schrijft Microsoft . Ook komt de game op 17 augustus uit voor Google Stadia, een macOS-versie volgt enkele weken later. Er is geen consoleversie. Humankind is een 4X-strategiespel dat lijkt op Civilization VI, maar ook op belangrijke manieren verschilt. Tweakers heeft een preview van Humankind gepubliceerd .

Microsoft voegt regelmatig grote games van andere uitgevers toe aan zijn Game Pass-abonnement, maar meestal zijn dit games die al zijn verschenen. Eerder dit jaar kwam de Xbox-consoleversie van Outriders direct na release beschikbaar via Game Pass. Een andere titel van derden die direct na release deel uitmaakt van de Game Pass-service, is zombieshooter Back 4 Blood .

Uitgevers krijgen geld van Microsoft wanneer ze hun games beschikbaar maken op Game Pass, maar details over dergelijke deals zijn niet openbaar. Vermoedelijk krijgen uitgevers meer geld als ze games direct na release beschikbaar stellen. Eigen titels van Xbox Games Studios verschijnen altijd direct op Game Pass.

Update: Outriders wordt niet uitgegeven door SEGA, maar door Square Enix. Dit maakt Humankind de eerste SEGA-game die direct na release naar Game Pass komt. Het artikel is hierop aangepast.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01