072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Streacom introduceert nieuwe versies van opvouwbare BC1 Benchtables

datum: 03-11-2021 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Streacom brengt nieuwe versies van zijn inklapbare BC1 werkbladen uit. De nieuwe BC1 V2 en BC1 Mini V2 hebben een nieuw ontwerp met verbeterde stabiliteit en een optionele verticale oriëntatie. De twee benchtables worden begin 2022 uitgebracht.

De BC1 V2 Benchtables zullen een inklapbaar ontwerp hebben, net als hun voorgangers , aldus Streacom . Er wordt onder andere een 'display mode' toegevoegd, waarmee gebruikers de benchtables verticaal kunnen oriënteren om de geïnstalleerde hardware te tonen. De vorige versies konden alleen horizontaal worden geplaatst. Ook stelt de fabrikant dat het makkelijker moet zijn om de benchtables te monteren en demonteren. De reguliere V2 ondersteunt weer ATX-moederborden en kleiner. De Mini V2 ondersteunt alleen mini-ITX-moederborden.

Bovendien zijn de afstandhouders voor moederborden en PCI-kaarten niet langer gemonteerd in schroefdraad die rechtstreeks in de aluminium behuizing wordt geboord. In plaats daarvan zijn in de tafels metalen inzetstukken geïntegreerd, waarin de afstandhouders kunnen worden geschroefd. Deze inzetstukken zouden slijtvaster moeten zijn.

De nieuwe BC1 V2-modellen hebben twee gaten van 12 mm die plaats bieden aan een aan/uit-knop en een resetknop. Een extra uitsnijding in de V2 Benchtables dient als handgreep te fungeren. De BC1 V2 ondersteunt ook SFX-voedingen; in de V1-modellen ondersteunde alleen de Mini-variant dergelijke voedingen. Verder meldt de fabrikant dat de verpakking minder beschermend EVA-schuim bevat en dat de primaire verpakkingsmaterialen worden gerecycled. Dit zou de verpakking minder belastend maken voor het milieu.

Streacom meldt dat de reguliere BC1 V2 medio januari 2022 bij de eerste retailers verkrijgbaar moet zijn, tegen een adviesprijs van 159 euro. De Mini-variant volgt begin maart en krijgt een adviesprijs van 129 euro.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01