072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Strikerz onthult eerste gameplay Free-to-Play FIFA-concurrent UFL

datum: 28-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Strikerz Inc. onthult de eerste gameplaybeelden van UFL in een uitgebreide video. De game moet speelbaar zijn 'zonder verplichte betalingen' en zal ergens in 2022 'als het klaar is' uitkomen voor de PlayStation 4 en 5, de Xbox One en de Xbox Series X|S.

Spelers kunnen niet alleen voetballen, maar ook hun eigen team samenstellen en formaties, strategieën en tenues aanpassen in UFL, zoals blijkt uit de korte gameplay-clips die om 14:50 uur beginnen. Een van de menu's bevat ook een verwijzing naar de Team Pass, vermoedelijk een gevechtspas-equivalent. Vooralsnog heeft de ontwikkelaar niets bekendgemaakt over het verdienmodel van de free-to-play concurrent FIFA en eFootball.

Strikerz benadrukt in de presentatie verder het 'fair to play'-principe voor de vlaggenschipmodus Global Online League. Het idee is dat spelers via een matchmaking-systeem tegenstanders krijgen met ongeveer hetzelfde speelniveau. Niet-gerangschikte spelmodi zijn beschikbaar naast reguliere competitieve wedstrijden en competities. Spelers kunnen ook hun eigen competities opzetten en online of offline spelen.

Daarnaast heeft Strikerz Inc. enkele nieuwe samenwerkingsverbanden. Voorlopig was alleen bekend dat West Ham United zijn merknaam en spelers aan het spel zou lenen. Ondertussen lijkt het erop dat UFL ook Celtic, Borussia Mönchengladbach, AS Monaco en Beşiktaş J omvat. Ten slotte kondigt de ontwikkelaar meerdere "ambassadeurs" aan die ook in de game zullen verschijnen als speelbare personages. UFL omvat Cristiano Ronaldo, Kevin de Bruyne en Romelu Lukaku. Uiteindelijk zouden er 5000 gelicentieerde spelers van over de hele wereld in het spel moeten zijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01