072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Studio stelt release van Sims-achtige game Life By You uit tot volgend jaar

datum: 27-07-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

De release van de Sims-achtige game Life By You is uitgesteld. De game zou in september van dit jaar in early access worden uitgebracht, maar dat is nu 5 maart 2024 geworden. De maker heeft meer tijd nodig om de graphics en interface op te poetsen.

Paradox Tectonic-voorman Rod Humble meldt dit in een korte updatevideo. De plannen die de studio nu heeft voor het werk dat ze in de extra tijd doen, zijn gebaseerd op feedback van de mod maker-community, die al vroege builds van de game kan spelen. Ook de mod-tools en gameplay worden verbeterd, zegt Humble.

Life By You wordt een levenssim in een open wereld waarin spelers hun eigen personages kunnen creëren. Kenmerkend en onderscheidend van The Sims is dat die personages ook in een grotere wereld leven, die tegelijk met hun eigen huis bestaat. Er zijn geen laadschermen tussen de verschillende locaties.

Verder bevat de game veel van wat bekend is van The Sims. Personages hebben behoeften zoals honger, plezier, dorst, slaap, toiletbehoeften, hygiëne en sociale behoeften. Ze kunnen zich over de hele wereld verplaatsen door te skateboarden, fietsen en autorijden. In gesprekken tussen personages zouden spraakwolken met echte taal moeten verschijnen, in plaats van de meer abstracte taal en spraakballonnen van De Sims.

De game is gemaakt door Paradox Tectonic, een Paradox-studio opgericht in 2019. Rod Humble leidt Tectonic; Humble was hoofd van het merk De Sims rond de tijd dat De Sims 3 in 2009 uitkwam. Later werd hij CEO van Linden Lab, ontwikkelaar van Second Life. Life by You verschijnt op Steam en de Epic Games Store als in Early Access en kost 40 euro.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01