072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Studio van maker BioShock kondigt eerste game Judas aan

datum: 09-12-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ghost Story Games heeft zijn eerste game Judas aangekondigd. De fps verschijnt voor de PlayStation 5, Xbox Series-consoles en pc. De studio is opgericht door Ken Levine, maker van de BioShock-games. Ghost Story werkt naar verluidt sinds 2014 aan Judas.

Judas is een FPS voor één speler waarin spelers moeten ontsnappen uit een ruimteschip dat uit elkaar valt. De spelers kruipen in de huid van Judas, een 'mysterieuze en gestoorde persoon'. Om aan het ruimteschip te ontsnappen, moet Judas samenwerken met haar ergste vijanden of bestaande partnerschappen verbreken.

In de trailer komen verschillende personages en vijanden voorbij. Judas kan wapens zoals een kruisboog, pistool of hamer gebruiken om vijanden te verslaan, maar ze heeft ook een soort energiebal in haar linkerhand waarmee ze onder andere vuur kan genereren om vijanden te doden.

Wanneer de game moet verschijnen, is niet duidelijk. De game komt op Windows naar zowel de Epic Games Store als Steam. Ken Levine is de oprichter van de verantwoordelijke studio en ook de maker van de game. Levine was ook de maker van de BioShock-games en was als creative director betrokken bij de ontwikkeling van BioShock, BioShock Infinite en System Shock 2.

In 2014 verliet Levine de studio achter die games en startte wat nu Ghost Story Games heet, onder de vlag van uitgeverij Take-Two. Hij wilde met dit kleinere team aan een nieuwe game werken. In januari zeiden voormalige en huidige werknemers dat de ontwikkeling van dat spel in een hel was en dat het project volledig was geschrapt en verschillende keren opnieuw was opgestart. Vermoedelijk ging het over Judas.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01