072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

T-Mobile Home heeft voor de tweede dag op rij internetstoring, impact kleiner

datum: 23-11-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Klanten van T-Mobile Home hebben voor de tweede dag op rij een storing met hun vast internet. De storing van dinsdag is kleiner dan die van maandag. Onder andere Tweakers, CoronaCheck en Twitch zijn door de storing moeilijk bereikbaar.

Abonnees zeggen onder meer op GoT dat ze sinds dinsdagochtend 06.51 uur last hebben van de storing. Tweakers en Gathering of Tweakers zijn door deze storing onbereikbaar, evenals bepaalde overheidsdiensten zoals de CoronaCheck en CoronaTest website. Ook streams van Twitch zijn niet te bekijken, melden klanten op het forum van T-Mobile . Overigens zeggen niet alle klanten last te hebben van de storing.

De provider zegt bezig te zijn met de storing. Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is. Sommige gebruikers krijgen misschien wel te zien via T-Mobile Home Tweakers, maar dat komt omdat Tweakers via twee adressen benaderd wordt, legt Tweakers-serverbeheerder Kees Hoekzema uit . Gebruikers die Tweakers wel zien zijn waarschijnlijk verbonden via het uitwijkdatacenter van Tweakers.

Ook klanten van T-Mobile Thuis hadden maandag last van een storing; deze was ernstiger en zorgde ervoor dat tv niet werkte en meer sites onbereikbaar waren. Sites en diensten als Slack, NOS en Netflix konden op dat moment niet worden gebruikt. Om 10.45 uur was deze storing 'wegens aanpassingen in het netwerk' verholpen. Klanten met een mobiele aansluiting van T-Mobile hadden geen last van beide T-Mobile Home-storingen.

Update, 13:49 uur: Tweakers heeft aanpassingen gedaan zodat de site weer werkt voor T-Mobile Home klanten. Twitch en overheidsdiensten blijven onbereikbaar voor klanten van T-Mobile Home.

Update 2, 14:41: T-Mobile Home zegt vanavond een wijziging aan te brengen waardoor alle sites weer beschikbaar moeten zijn. De provider zegt ook dat "niet al onze klanten" door het probleem worden getroffen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01