072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

T-Mobile Home sluit per 4 oktober smtp-poort 25 voor uitgaande mail

datum: 01-10-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Klanten van T-Mobile Home die nog mail versturen via poort 25 voor smtp moeten de instellingen van hun mailclient aanpassen. T-Mobile sluit poort 25 voor uitgaande post vanaf 4 oktober.

Volgens T-Mobile wordt poort 25 slechts in beperkte mate gebruikt door T-Mobile Home-klanten. Het bedrijf raadt aan om de instellingen van e-mailclients aan te passen en de smtp-gegevens voor uitgaande mail in te voeren via beveiligde TLS-verbindingen. Deze instellingen verschillen per mailprovider. Klanten kunnen ook smtp.t-mobilethuis.nl als hostnaam invoeren, samen met de gegevens van hun T-Mobile Home e-mailaccount. Voor inkomende post verandert er volgens T-Mobile niets.

Tcp-poort 25 is van oudsher de smtp-poort voor e-mail, maar ISP's blokkeren deze meestal om spam te voorkomen die e-mailservers van klanten bewust of onbewust via deze poort verzenden. Blokkeren treft meestal klanten met hun eigen mailservers. Voor het versturen van mail via versleutelde smtps, oftewel smtp-over-ssl, heeft de standaardisatieorganisatie de Internet Assigned Numbers Authority ooit tcp-poort 465 gereserveerd, maar definitieve standaardisatie kwam er niet en die poort is al toegewezen aan een andere dienst. Poort 587 is nu de poort voor smtp met tls, waar de cryptografische beveiliging starttls betreft.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01