072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Telegram laat onbeperkte gebruikers videogesprekken bekijken

datum: 01-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Telegram beÃĢindigt de limiet van maximaal 1.000 kijkers op livestreams en videogroepsgesprekken. Vanaf update 8.0, die deze week is uitgebracht, kunnen dergelijke videostreams door een onbeperkt aantal gebruikers worden bekeken.

Telegram heeft de kijkerslimiet van 1.000 mensen verhoogd van videogesprekken in groepschats en livestreams in zogenaamde kanalen, meldt de ontwikkelaar in een blogpost . Dat betekent niet dat alle kijkers ook actief kunnen deelnemen aan een gesprek of livestream. Net als voorheen kunnen maximaal dertig mensen tegelijkertijd hun camera aanzetten of hun scherm delen tijdens een videogesprek of livestream.

Telegram past ook de functie voor het doorsturen van media aan, met flexibel doorsturen . Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om bijschriften van foto's en video's te verbergen. Sinds update 8.0 kunnen gebruikers ook de naam van de oorspronkelijke afzender verbergen.

Bovendien kunnen gebruikers gemakkelijker van zender wisselen. Wanneer gebruikers naar het einde van een kanaal scrollen, verschijnt er een prompt onder aan het scherm waar ze omhoog kunnen vegen. Hiermee schakelt Telegram automatisch naar het volgende chatkanaal met ongelezen berichten. Ook worden trending stickers nu weergegeven in de app en zijn er nieuwe geanimeerde emoji's in Telegram.

Eerder deze week meldden analisten van Sensor Tower dat Telegram sinds de release van het platform in 2013 meer dan een miljard keer is gedownload. De app zou de afgelopen jaren flink gegroeid zijn. Eerder dit jaar meldde Telegram dat het meer dan 500 miljoen actieve gebruikers heeft.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01