072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Tencent werkt aan een Age of Empires-game voor smartphones

datum: 13-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Tencent-dochter TiMi Studios werkt aan een nieuwe Age of Empires-game voor smartphones. Een Chinese trailer voor een Age of Empires Return to Empire is online opgedoken. De game is nog niet aangekondigd voor Europa.

De Chinese trailer voor de game werd gedeeld door Twitteraar Daniel Ahmad. Vaak deelt hij dit soort trailers die hier nog niet circuleren omdat de game bijvoorbeeld alleen voor China is aangekondigd. TiMi Studios kondigde in mei al een samenwerking aan met Xbox Game Studios.

Age of Empires Return to Empire is momenteel alleen beschikbaar in China. De game combineert oosterse en westerse rijken, maar behoudt de vertrouwde RTS-gameplay die we kennen uit de serie. Op 14 augustus verschijnt een gameplay-demo voor de Chinese markt.

De studio zit achter meer gratis te spelen games, zoals Call of Duty Mobile, PUBG Mobile en Arena of Valor. Met de games worden miljarden verdiend. TiMi Studios had in 2020 naar verluidt een omzet van meer dan $ 10 miljard.

Onlangs heeft TiMi Studios een nieuwe gratis te spelen MOBA uitgebracht: Pokémon Unite. Hoewel free-to-play-games sinds Pokémon GO geen onbekende zijn in de Pokémon-franchise, werd de game bij de release zwaar bekritiseerd. Pokémon Unite zou te veel pay-to-win zijn .

Age of Empires Return to Empire is niet de eerste mobiele titel in de Age of Empires-franchise. Die eer gaat naar een Java-spel uit 2005. Het spel was een uitgeklede versie van Age of Empires II.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01