072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Terminator: Resistance studio komt in 2023 met RoboCop actiegame action

datum: 07-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De Poolse ontwikkelaar Teyon en uitgever Nacon brengen in 2023 een game uit genaamd RoboCop: Rogue City. In deze actie-avonturengame kruip je als speler in de huid van de robotagent, al zijn veel details nog onbekend. Teyon maakte eerder Terminator: Resistance.

Nacon heeft nog niet veel bekendgemaakt over de RoboCop-game, al is er wel al een Steam-pagina en is er een teaser uitgebracht. De korte video onthult nog niets over de gameplay, maar het wordt wel duidelijk dat het allemaal draait om het waarborgen van gerechtigheid, wetshandhaving en het beschermen van de onschuldigen in Old Detroit. Het nieuwe in-game verhaal zal gebaseerd zijn op de eerste drie RoboCop-films.

Spelers gaan op een 'explosieve jacht' op zoek naar de waarheid vanuit een first-person perspectief. Bovendien lijkt er een behoorlijke hoeveelheid vrijheid te zijn voor spelers om te beslissen hoe ze de hoofdmissies naar eigen inzicht voltooien. Volgens de makers zul je in het verloop van het verhaal steeds voorzichtiger moeten zijn, want de corruptie en hebzucht 'kennen geen grenzen'.

De teaser toont kort enkele beelden van het kenmerkende Auto 9-pistool. Dat suggereert dat het nodige schieten nodig zal zijn. Het spel staat bekend als een actie- en avonturenspel; Nacon noemt het een first person shooter. RoboCop: Rogue City komt ergens in 2023 uit. Dat zal voor consoles en pc het geval zijn, al zegt Nacon niet precies welke consoles.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01