072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Test Drive Unlimited Solar Crown komt in september 2022 en speelt in Hong Kong

datum: 07-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De racegame Test Drive Unlimited Solar Crown, een jaar geleden aangekondigd, komt op 22 september 2022 uit. Uitgever Nacon heeft een nieuwe trailer uitgebracht die duidelijk maakt dat de actie in Hong Kong zal plaatsvinden.

Het is een filmische trailer waarin twee auto's van alle merken tegen elkaar racen op verschillende plekken in en rond Hong Kong. De eveneens filmische trailer van april dit jaar toonde alleen auto's van Aston Martin en Land Rover, maar nu zijn ook auto's van Porsche, BMW, Mercedes-Benz en Lamborghini te zien.

Volgens Nacon is de locatie, in dit geval Hong Kong, nagebouwd op een schaal van 1:1. Het lijkt geen erg realistisch simulatiespel te zijn. Test Drive Unlimited Solar Crown's Steam-pagina stelt dat de nieuwe titel het DNA van de vroege games behoudt, maar ook "vernieuwt voor de moderne tijd". Spelers hebben de vrijheid om vooruitgang te boeken zoals ze willen, ook door de terugkeer van het open kampioenschapsconcept. Naast racen behoren ook cruisen en rondhangen met vrienden tot de mogelijkheden, die specifiek door de uitgever worden genoemd.

Test Drive Unlimited Solar Crown werd precies een jaar geleden aangekondigd. Net als de vorige delen is het een racespel in een open wereld. De nieuwste editie is gemaakt door KT Racing, de ontwikkelaar die bekend staat van de WRC rallygames. De racegame wordt uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series S en X, PlayStation 4 en 5, pc en de Nindendo Switch.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01