072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

The Ascent voor PlayStation duikt weer op met certificeringsinstanties

datum: 08-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

PS4- en PS5-versies van The Ascent zijn weer opgedoken op de site van een instantie voor leeftijdsclassificatie. Dit keer is het de Amerikaanse ESRB. Hoewel deze versie van de game niet is aangekondigd, maakt het de release van deze versie wel waarschijnlijker.

De game staat op esrb.org , inclusief versies voor de huidige en vorige generatie PlayStation. Gematsu ontdekte dit . De gamebeschrijving komt ook overeen met The Ascent en de genoemde uitgever, Curve Digital, is ook de uitgever van de bestaande versies van de game. De Windows-versie van het spel wordt hier niet genoemd, maar op dergelijke pagina's staat vaak niet alle informatie over een spel.

De PlayStation-versies van The Ascent waren eerder te zien op de website van de Taiwanese tegenhanger van de ESRB. Na publicatie door Gematsu was de informatie echter niet meer beschikbaar op de Taiwanese website.

De game is nog niet officieel aangekondigd voor deze platforms. De ontwikkelaars hebben de vraag naar een PlayStation-versie erkend, maar hebben naar eigen zeggen "nog niets aan te kondigen". Het is mogelijk dat er door Microsoft een exclusiviteitsperiode is gesteld, waarin eventueel geen informatie over een PS-versie mag worden gegeven.

The Ascent is een twin stick shooter met een isometrisch perspectief. Het speelt zich af in een wereld met een cyberpunk-thema. Spelers kunnen zich een weg banen door de levels, die bezaaid zijn met vijanden, solo of in co-op. Dankzij verschillende wapens, upgrades en speciale krachten kunnen personages zich aanpassen aan de stijl van de speler. De game is momenteel alleen beschikbaar voor Windows, Xbox One en Xbox Series X en S.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01