072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

The Last of Us Remake komt op 2 september voor PS5, komt later naar pc

datum: 09-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Sony brengt op 2 september een remake van The Last of Us uit voor de PlayStation 5 en de game is ook in ontwikkeling voor pc. Volgens Sony is de game "vanaf de grond af" opnieuw opgebouwd en is de gameplay "gemoderniseerd".

Sony noemt de remake The Last of Us Part 1 en de vernieuwde versie is gemaakt door de oorspronkelijke ontwikkelaar Naughty Dog. Het is nog niet duidelijk welke ontwikkelaar de pc-versie gaat maken. Een trailer van de remake is te zien via de PlayStation Direct-website , maar de officiële aankondiging staat nog niet online. Waarschijnlijk volgt later donderdagavond tijdens het Summer Game Fest, dat om 20.00 uur begint

Afgaande op de beelden, biedt de remake een vergelijkbare grafische kwaliteit als The Last of Us Part II. Die game kwam oorspronkelijk uit voor de PS4 en kreeg een update waarmee de game op de PS5 kan draaien met een framesnelheid van 60 fps. Sony belooft ook 'gemoderniseerde gameplay' en uitgebreide toegankelijkheidsopties.

The Last of Us werd voor het eerst uitgebracht in 2013 voor de PlayStation 3. The Last of Us Remastered voor de PlayStation 4 volgde een jaar later. De vernieuwde versie krijgt in de Verenigde Staten een adviesprijs van $70 en er komt een speciale editie van 100 dollar. Beide versies bevatten ook de Left Behind-uitbreiding, oorspronkelijk uitgebracht als DLC begin 2014.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01