072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

The Lord of the Rings: Gollum is 'enkele maanden' vertraagd

datum: 26-07-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

The Lord of the Rings: Gollum van ontwikkelaar Daedalic Entertainment is enkele maanden vertraagd. De game zou oorspronkelijk op 1 september uitkomen, maar de makers zeggen dat ze meer tijd nodig hebben voor de release.

Het is nog niet bekend wanneer de game uitkomt en of deze in 2022 uitkomt. Daedalic Entertainment schrijft op Twitter dat het uitstel 'nog een paar maanden' duurt. Het bedrijf zal binnenkort een meer specifieke tijdlijn geven. De makers zeggen een verhaal te maken dat 'de visie van JRR Tolkien ondersteunt'. "Om de best mogelijke ervaring te bieden, hebben we besloten de release met een paar maanden uit te stellen", zegt de ontwikkelaar.

Het is niet precies bekend waar de vertraging in de ontwikkeling zit. Zo zeggen de makers niet of het iets te maken heeft met de overname van Daedalic door uitgeverij Nacon in februari van dit jaar.

The Lord of the Rings: Gollum vertelt het verhaal van het gelijknamige wezen uit de fantasieboeken. De game is een stealth-game waarin spelers Gollum door Mordor en andere bekende gebieden van Midden-aarde moeten leiden. Eerdere gameplay -trailers bevatten ook bekende personages zoals tovenaar Gandalf en elvenkoning Thranduil die in het spel verschijnen. De game volgt niet het volledige verhaal uit de Lord of the Rings, Silmarillion en Hobbit boeken, maar voegt ook nieuwe locaties en verhaallijnen toe.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01