072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

The Lord of the Rings: Gollum-ontwikkelaar verontschuldigt zich voor de stand van zaken

datum: 26-05-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

De ontwikkelaar van The Lord of the Rings: Gollum, Daedalic Entertainment, heeft op Twitter zijn excuses aangeboden voor de "teleurstellende ervaring" die veel spelers hebben met de game. De ontwikkelaar belooft met patches te komen voor de technische problemen en bugs.

Daedalic Entertainment schrijft dat het "erkent" dat de game "niet voldoet aan onze verwachtingen en die van onze gemeenschap." De ontwikkelaar belooft alle feedback ter harte te nemen en hard te werken om de bugs en technische problemen "die velen van jullie hebben ondervonden" op te lossen. Er is geen melding gemaakt van wanneer de patches verschijnen, maar Daedalic beweert dat ze ervoor zullen zorgen dat spelers "ten volle" van het spel kunnen genieten.

The Lord of the Rings: Gollum werd donderdag uitgebracht voor de pc, PlayStation en Xbox en kreeg bijna overal slechte ontvangst. De PS5-versie heeft een gemiddelde score van 40 op Metacritic en is daarmee een van de laagst scorende games die dit jaar tot nu toe is uitgebracht. Meerdere recensies hebben de frequente crashes van de game genoemd; GameSpot telde er zelfs 120, wat volgens de recensent elke vijf minuten neerkomt op een crash.

In het spel nemen spelers de rol aan van Gollum, of Smeagol, het wezen uit de boeken en films van The Lord of the Rings. De game is een stealth-game waarin spelers Gollum door Mordor en andere bekende gebieden van Midden-aarde moeten leiden. De game is al meerdere keren uitgesteld. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de game in 2021 zou verschijnen. Een Nintendo Switch-versie moet later dit jaar nog verschijnen, maar een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01