072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

The Witcher-ontwikkelaar maakt nieuwe singleplayer-game op basis van Gwent

datum: 31-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar CD Projekt RED werkt aan een nieuwe stand-alone singleplayer-versie van The Witcher 3-kaartspel Gwent. Volgens IGN heeft het spel de codenaam Project Golden Nekker en zal het ergens dit jaar uitkomen.

CD Projekt RED heeft de afgelopen maanden al teasers uitgebracht over de komst van de nieuwe game in streams over Gwent, maar veel concrete informatie is er nog niet. Wel heeft de ontwikkelaar enkele afbeeldingen met concept art getoond.

The Witcher Tales: Thronebreaker bracht eerder een spin-off van Gwent uit, maar dat is een ander soort game. Dat is meer een RPG met elementen uit het kaartspel Gwent. De nieuwe singleplayer-versie zou een ander soort spel zijn. Een woordvoerder van de ontwikkelaar noemde het een "meeslepende singleplayer-ervaring voor spelers die er de voorkeur aan geven boven competitieve multiplayer."

IGN heeft een nieuwe afbeelding gekregen en daarmee zijn er nu vier afbeeldingen verschenen in de stijl van Gwent-kaarten. Dit zijn The Barbarian, The Golden Nekker, Living Fire en Fire Elemental. Deze kaarten zouden kunnen wijzen op de speelbare personages in het spel, zegt IGN .

Het is nog niet duidelijk wanneer de game uitkomt. CD Projekt RED wil de game binnenkort aankondigen. Volgens de roadmap van Gwent zullen er in april, juli, oktober en december van dit jaar nieuwe kaarten worden uitgebracht. Waarschijnlijk komen er nieuwe maps uit de singleplayer-game naar de multiplayer-versie.

Gwent was oorspronkelijk een minigame in The Witcher 3 uit 2015. De game werd in 2018 uitgebracht als een digitaal kaartspel voor pc, iOS en Android. Er was ook een consoleversie, maar die werd geschrapt. Thronebreaker: The Witcher Tales kwam ook uit in 2018. Dat is een RPG waar de gevechten plaatsvinden met Gwent-achtige kaarten.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01