072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

THQ Nordic deelt teaser nieuwe Saints Row, belooft aankondiging tijdens Gamescom

datum: 20-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

THQ Nordic heeft een teaser gepubliceerd van een nieuwe Saints Row-game. De korte film toont een met graffiti bedekte muur met het woord "rebooting" erop. Daarnaast is het Saints Row-logo te zien. De uitgever zal de game officieel onthullen tijdens Gamescom.

De korte video werd aanvankelijk op Twitter gedeeld door gamejournalist Geoff Keighley, waarna het officiële Saints Row-kanaal het bericht deelde en een screenshot van de graffitimuur zelf plaatste, aldus EuroGamer . Keighley belooft een volledige onthulling van de game tijdens Gamescom 2021. De videogamebeurs begint op woensdag 25 augustus om 20.00 uur Nederlandse tijd.

Bijna precies twee jaar geleden kondigde THQ Nordic een nieuwe Saints Row aan , in ontwikkeling bij Deep Silver Volition. Het bedrijf maakte toen bekend dat het een volwaardig vervolg was op de laatste Saint Row uit 2013. Het is niet duidelijk of de teaser inderdaad naar dat project verwijst. Het woord rebooten kan verwijzen naar een volledig nieuw begin voor de franchise, maar het zou ook gewoon de voortzetting van de huidige serie kunnen beschrijven. Sinds 2013 heeft THQ Nordic weer een zelfstandige uitbreiding voor Saints Row IV en een Saints Row: The Third remaster uitgebracht .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01