072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

THQ Nordic kondigt 'Turn-Based Strategy RPG' SpellForce: Conquest of Eo . aan

datum: 14-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Uitgever THQ Nordic presenteert pc-game SpellForce: Conquest of Eo. De turn-based game combineert RTS- en RPG-elementen. De makers beloven een hoge mate van herspeelbaarheid dankzij een procedureel gegenereerde singleplayer-campagne.

Conquest of Eo is de eerste turn-based SpellForce-game met een tactisch raster van zeshoeken. Eerdere delen van de serie combineerden al RTS- en RPG-elementen. Spelers nemen de rol aan van een tovenaar en moeten hun toren verhogen om de 'grootste magiër aller tijden' te worden en Eo te veroveren. Om dat te doen, moeten spelers vijandige legers verslaan met magische helden en hun eigen legers. Door de toren van de tovenaar uit te breiden, krijgen spelers toegang tot nieuwe magische spreuken.

THQ Nordic toont een filmische trailer met aan het eind korte gameplay-clips. De Steam-pagina van de game bevat screenshots van een alfaversie. Wanneer het spel uitkomt en wat het gaat kosten, is nog niet bekend gemaakt.

SpellForce: Conquest of Eo wordt ontwikkeld door Owned by Gravity. Die studio maakte eerder de tactische strategiespellen Fantasy General. De SpellForce-reeks van RTS-RPG's bestaat al sinds 2003. Het nieuwste deel, SpellForce 3, kwam uit in 2017. Een verbeterde versie ervan, SpellForce 3 Reforced, volgde in 2021. Die titel is sinds juni dit jaar ook beschikbaar voor consoles .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01