072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Thunderful Games kondigt stedenbouwer SteamWorld Build aan

datum: 23-01-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Thunderful Games kondigt SteamWorld Build aan, een aanstaande stedenbouwer in de SteamWorld-serie. De game wordt later dit jaar uitgebracht voor pc, current-gen en last-gen consoles. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

In SteamWorld Build bouwen spelers een mijnstad bovenop een verlaten ondergrondse mijn, zo maakte Thunderful Games bekend in een livestream . Het gerucht gaat dat die mijn mineralen en oude technologieën bevat. In het spel breiden spelers geleidelijk hun stad uit met wegen, treinen, boerderijen en restaurants. Tegelijkertijd verkennen ze de ondergrondse mijn om grondstoffen te verzamelen en uiteindelijk van de planeet te ontsnappen.

SteamWorld Build wordt de vijfde game in de SteamWorld-franchise. De game wordt gelijktijdig uitgebracht voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch in 2023. Thunderful Games brengt ook een demo van de game uit via Steam . Build wordt ook de eerste 3D-game in de franchise; eerdere titels bevatten allemaal 2D-graphics.

Er wordt momenteel gewerkt aan drie andere SteamWorld-titels. SteamWorld Headhunter werd al aangekondigd in 2021. Die actie-avonturengame krijgt ook een 3D-weergave en speelt zich af in een derde persoonsperspectief. Ook een puzzelspel voor smartphones en een strategiespel in de serie zijn in de maak, schrijft Eurogamer .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01