072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

TikTok test betalen voor aangepaste video's met Shoutouts-functie

datum: 07-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

TikTok test volgens Buzzfeed News een Shoutouts-functie in bepaalde markten, waarmee gebruikers aangepaste video's van andere TikTokkers kunnen aanvragen. Met deze functie kunnen fans betalen voor deze aangepaste video's van populaire influencers.

De Shoutouts-knop verschijnt op de profielpagina van accounts en in video's, volgens Buzzfeed News. Met deze knop kunnen gebruikers de aangepaste video's van TikTok-gebruikers opvragen. Ze kunnen aangeven wat voor soort video ze willen aanvragen, waarna ze de maker moeten betalen. Dit gebeurt met TikTok's eigen valuta. Het lijkt erop dat makers zelf kunnen bepalen hoeveel gebruikers moeten betalen voor Shoutouts. In een voorbeeld dat Buzzfeed geeft, vraagt een maker 37 euro voor een Shoutout.

Na het aanvragen van een Shoutout heeft de maker drie dagen de tijd om het verzoek te beoordelen. Als de maker de aanvraag goedkeurt, heeft hij nog een week om de video daadwerkelijk te maken. Deze video verschijnt dan als een persoonlijk bericht.

Het is onduidelijk of Shoutouts alleen kan worden aangevraagd bij bepaalde populaire accounts of dat dit bij alle accounts mogelijk is. Het is ook niet bekend waar deze functie momenteel wordt getest. Voorlopig schrijft de site alleen over Turkije en Dubai. TikTok heeft nog niet gereageerd op de functie.

Shoutouts stellen gebruikers in staat om "gepersonaliseerde video's van hun favoriete makers te krijgen", leest bij het aanvragen van een Shoutout. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld vragen om een verjaardagsgroet of een peptalk.

Aangepaste video's van beroemdheden zijn al jaren in opkomst; Buzzfeed News maakt melding van de Cameo-service waarmee mensen gepersonaliseerde video's van beroemdheden kunnen opvragen. Zo'n video kan "honderden" dollars kosten.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01