072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

TikTok-test integratie Stories op For You-pagina

datum: 18-01-2022Categorie: InternetBron: Tweakers

Sociaal medium TikTok test de integratie van Stories op de For You-pagina. Dat zou de Verhalen beter zichtbaar moeten maken. Je kunt ook uploaden via een modus na het indrukken van het + teken, in plaats van een balk aan de zijkant.

De Stories verdwijnen na 24 uur nog steeds, meldt Matt Navara , voormalig redacteur van The Next Web. Als TNW-redacteur publiceerde hij regelmatig als eerste over het testen van social media bedrijven. Verhalen waren alleen zichtbaar in TikTok via de profielpagina van een uploader, maar verschijnen nu als onderdeel van de test op de For You-pagina van gebruikers. Die 'FYP feed' is de centrale feed van video's in de app.

Dat het een Verhaal is, wordt aangegeven door een blauw label boven de gebruikersnaam van de uploader. Uploaden doe je nu via de +-knop, die uploaders ook gebruiken om reguliere video's te uploaden. Bij het uploaden wordt de modus Verhalen Snel genoemd. TikTok-moederbedrijf ByteDance heeft niet gereageerd op het verschijnen van de beelden.

TikTok begon ongeveer zes maanden geleden met Stories. De functie die na 24 uur verdwijnt, komt van Snapchat en is de afgelopen jaren door veel sociale media gekopieerd. Onder andere Instagram, Facebook, WhatsApp en YouTube hebben ook de functie.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01