072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

TikTok test Stories-functie voor berichten die na 24 uur verdwijnen

datum: 05-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

TikTok test een Stories-functie waarmee gebruikers berichten kunnen plaatsen die na 24 uur automatisch verdwijnen. De feature is daarmee vergelijkbaar met de Stories-functies van andere social media. Het is niet bekend of en wanneer TikTok de functie op grote schaal gaat uitrollen.

Volgens een tweet van social media-consultant Matt Navarra heeft TikTok onlangs de test van Stories-berichten geïntroduceerd. Een woordvoerder van het platform bevestigde aan Variety dat het deze functie op kleine schaal test onder gebruikers "in verschillende landen buiten de VS". "We experimenteren momenteel met manieren om makers extra formats te geven om hun creatieve ideeën tot leven te brengen voor de TikTok-gemeenschap", bevestigt het bedrijf.

De 'verhalen' verschijnen in een zijbalk op het platform, waar gebruikers de verhalen kunnen bekijken van mensen die ze volgen voordat ze na 24 uur automatisch worden verwijderd. Gebruikers kunnen vanuit diezelfde zijbalk een verdwijnend bericht maken door op de knop 'maken' te drukken. Dit bericht kan vervolgens worden voorzien van muziek, bijschriften en filters, net als reguliere TikTok-video's.

Gebruikers kunnen ook op de profielfoto tikken van iemand die een verhaal heeft geplaatst om een verhaal te laden. Gebruikers kunnen ook reageren op de verhalen van gebruikers. Dat komt overeen met de Stories-functie van verschillende andere sociale-mediaplatforms, waaronder Snapchat en Instagram.

Het Stories-concept werd voor het eerst geïntroduceerd op Snapchat en werd later overgenomen door platforms als Instagram, Facebook en LinkedIn. Twitter introduceerde ook Stories-achtige Fleets, maar het bedrijf stopte deze week met die functie omdat er weinig gebruik van werd gemaakt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01