072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Tinder wordt geleverd met digitaal muntsysteem om eenmalige aankopen te doen

datum: 05-10-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Tinder introduceert een digitale valuta in zijn app waarmee gebruikers eenmalige aankopen kunnen doen. De munten zullen met echt geld te koop zijn, maar ze moeten ook te verdienen zijn door veel gebruik te maken van de datingapp.

Het nieuwe muntsysteem verschijnt vanaf eind augustus gefaseerd in Australië , meldt Bloomberg . Later zouden de munten volgens het persbureau ook in andere landen te koop moeten zijn. Met de in-app valuta kunnen onder meer Super Likes en B East's worden gekocht. Dergelijke opties zijn bedoeld om de kans op een Tinder-match te vergroten. Momenteel zijn deze functies al beschikbaar voor aankoop met echt geld in aangepaste pakketten en worden ze geleverd met een Gold- of Platinum-abonnement. De financieel directeur van Tinder, Gary Swidler, vertelt Bloomberg dat de virtuele valuta ook "handig zal zijn voor het schenken van digitale goederen".

De munten kunnen gratis worden verkregen door actief te zijn op het platform en door het profiel 'up-to-date' te houden, zegt Bloomberg. Ze moeten ook met echt geld te koop zijn. Het is nog onbekend hoeveel de munten moeten kosten en hoe het verdienen van munten precies werkt.

Naast het muntsysteem werkt Tinder momenteel ook aan een nieuwe verificatieoptie om gebruikers te laten authenticeren met ID. Het moet binnenkort ook mogelijk zijn voor Amerikaanse gebruikers om een antecedentenonderzoek te laten uitvoeren op Tinder-matches.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01