072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Titanfall 2 bevat een kwetsbaarheid waardoor hackers het spel kunnen laten crashen

datum: 09-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De game Titanfall 2 lijkt last te hebben van een kwetsbaarheid. Hierdoor kunnen hackers het spel laten crashen. Respawn Entertainment meldt dat de gebruikers en hun systemen geen verder risico lopen.

Respawn Entertainment meldt op Twitter dat het waarschijnlijk om een kwetsbaarheid gaat waarmee de game opzettelijk kan worden gecrasht. "We onderzoeken dit probleem nog steeds, maar onze technici denken dat we te maken hebben met een eenvoudige exploit die kan worden gebruikt om games te laten crashen", aldus de studio. We geloven niet dat er meer serieuze risico's zijn voor de getroffen spelers of hun systemen." Respawn zei dat het bedrijf meer informatie zal vrijgeven naarmate het onderzoek vordert.

Hierdoor lijkt het probleem kleiner dan eerder werd verwacht. Op woensdag hebben spelers berichten geplaatst op Discord-servers, op het Steam-forum en op Twitter . Daarin beweerden spelers dat hackers toegang hadden tot het beheerdersdashboard van de game en dat ze het konden gebruiken om code op de systemen van gebruikers uit te voeren. Ze riepen ook op om de game te verwijderen om dat te voorkomen, schrijft PCGamer ook.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01