072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Total War: Warhammer III verschijnt op 17 februari 2022

datum: 05-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De strategiegame Total War: Warhammer III komt uit op 17 februari 2022. Naast de releasedatum meldt SEGA ook dat de game vanaf die datum beschikbaar zal zijn via Xbox Game Pass voor pc.

Op de faq-pagina van Total War: Warhammer III staat dat de game eerst op pc zal verschijnen. Daarna zou het "zo snel mogelijk" naar Linux en macOS moeten komen. Feral Interactive zal de Linux- en macOS-versies van het strategiespel ontwikkelen. De Britse ontwikkelaar heeft gewerkt aan macOS-poorten van andere Total War-games, zoals Rome 2 en Three Kingdoms.

De Game Pass-versie van Warhammer III is de volledige versie van de game, die in de toekomst ook gratis DLC zal ontvangen. Verder is de nieuwe factie Ogre Kingdoms aangekondigd als pre-order bonus of voor spelers die de game in de week na de releasedatum kopen. Xbox Game Pass-abonnees, die Total War: Warhammer III gratis krijgen als onderdeel van hun abonnement, kunnen de factie afzonderlijk aanschaffen. De factie van de Ogre Kingdoms heeft zijn eigen campagne, twee legendarische heren en unieke eenheden. Er is nog geen andere DLC aangekondigd.

Total War: Warhammer III zou oorspronkelijk dit jaar uitkomen, maar de game werd uitgesteld tot volgend jaar. Er werd toen echter geen nieuwe releasedatum aangekondigd. De game zal beschikbaar zijn op Windows, macOS en Linux. Total War: Warhammer III is een turn-based strategiespel en een vervolg op Total War: Warhammer 2, dat in 2017 werd uitgebracht. In de modus voor één speler verplaatsen spelers legers over de kaart en beheren ze nederzettingen. Spelers vechten tegen facties, maar kunnen ook pacten met hen sluiten. Wanneer de legers elkaar ontmoeten, vechten ze in realtime. De game heeft ook een multiplayer-modus, waarin spelers zij aan zij of tegen elkaar kunnen vechten.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01