072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Trailer van Wereldoorlog 3 toont wijzigingen in multiplayer-shooter

datum: 15-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

The Farm 51 heeft een nieuwe ontwikkelaarsvideo uitgebracht waarin de voortgang van Wereldoorlog 3 wordt beschreven. De trailer bevat verschillende innovaties die de online multiplayer-shooter aanzienlijk lijken te veranderen ten opzichte van de Early Access-versie van 2018.

The Farm 51 zegt dat de ontwikkeling van de derde wereldoorlog 'op volle snelheid' doorgaat. Dat is waarschijnlijk een teken van leven dat de ontwikkelaar nodig achtte, aangezien er al meer dan een jaar geen nieuwe ontwikkelaarsvideo was uitgebracht. De trailer toont nieuwe functies en tweaks in de vorm van beelden die volledig uit gameplay-sessies zijn genomen.

De ontwikkelaar zegt dat het de speelvelden interessanter heeft gemaakt en de navigatie heeft verbeterd, terwijl de geografie van steden als Berlijn, Warschau en Smolensk behouden blijft. Verder is de actie en het vuurgevecht volgens The Farm 51 verbeterd, wat te merken zou zijn aan de terugslag van wapens en het gooien van granaten. Ook zouden er nu moderne militaire bezienswaardigheden beschikbaar zijn. Net als in Battlefield 2042 kunnen spelers binnenkort hun wapenonderdelen tijdens rondes direct aanpassen. Qua beweging zijn er meer mogelijkheden, waaronder klimmen, door gaten springen, plat liggen en snel sprinten. Tot slot zijn er UI-verbeteringen en is er een killcam aanwezig.

World War 3 stond bekend als een multiplayer-shooter die een meer realistische ervaring moest bieden dan de moderne Battlefield-games. Volgens de ontwikkelaar is het doel nog steeds om realistische simulaties te bieden, maar in combinatie met de ervaring dat het ook leuk is om te spelen. Realisme blijft dus belangrijk, maar door de verschillende gameplay-innovaties gaat er iets verloren. The Farm 51 noemt dit 'speelbaar realisme'.

De multiplayer-shooter werd in oktober 2018 uitgebracht als Steam Early Access-titel , maar had wat problemen en kreeg nogal wat kritiek van spelers. Niet alleen waren er bugs en prestatieproblemen, maar de gameplay-elementen zoals schieten en bewegen spraken niet iedereen aan. De ontwikkelaar kwam met verschillende updates en nieuwe content, maar besloot vorig jaar augustus het roer om te gooien . Samen met uitgever MY.GAMES besloot het ontwikkelteam de game van Steam te halen om de ontwikkeling los van het live-updatemodel voort te zetten. De ontwikkelaar beloofde toen met belangrijke wijzigingen te komen. Het is nog onbekend wanneer World War 3 weer beschikbaar zal zijn op Steam.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01