072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Tropico 6-ontwikkelaar maakt themaparkspel Park Beyond

datum: 26-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Bandai Namco kondigt Park Beyond aan voor consoles en pc. Het pretparkspel is gemaakt door Limbic Entertainment, de Duitse ontwikkelaar achter Tropico 6. Spelers kunnen in het spel 'onmogelijke attracties' bouwen.

Volgens uitgever Bandai Namco is Park Beyond "een geheel nieuwe kijk" op het genre van themaparkbeheerspellen. De game zal modules bevatten waarmee spelers 'duizenden combinaties' kunnen maken om unieke attracties te creƫren.

De makers hebben het over impossificatie . Hiermee bedoelen ze de mogelijkheid om 'onmogelijke' attracties te maken. In een filmische trailer worden allerlei bizarre creaties getoond, maar gameplay laten de makers nog niet zien.

Park Beyond krijgt een verhaalmodus met "kleurrijke personages, bondgenoten en vijanden", aldus ontwikkelaar Limbic Entertainment en uitgever Bandai Namco. De game komt volgend jaar uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Het fantasierijke pretparkspel is gemaakt door Limbic Entertainment. Dat is de ontwikkelaar van de Tropico 6, die in 2019 uitkwam. Het is de enige game uit de Tropico-serie die door de Duitse studio is gemaakt. De studio maakte ook een aantal Might & Magic-games.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01