072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Tropico 6-ontwikkelaar maakt themaparkspel Park Beyond

datum: 26-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Bandai Namco kondigt Park Beyond aan voor consoles en pc. Het pretparkspel is gemaakt door Limbic Entertainment, de Duitse ontwikkelaar achter Tropico 6. Spelers kunnen in het spel 'onmogelijke attracties' bouwen.

Volgens uitgever Bandai Namco is Park Beyond "een geheel nieuwe kijk" op het genre van themaparkbeheerspellen. De game zal modules bevatten waarmee spelers 'duizenden combinaties' kunnen maken om unieke attracties te creëren.

De makers hebben het over impossificatie . Hiermee bedoelen ze de mogelijkheid om 'onmogelijke' attracties te maken. In een filmische trailer worden allerlei bizarre creaties getoond, maar gameplay laten de makers nog niet zien.

Park Beyond krijgt een verhaalmodus met "kleurrijke personages, bondgenoten en vijanden", aldus ontwikkelaar Limbic Entertainment en uitgever Bandai Namco. De game komt volgend jaar uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Het fantasierijke pretparkspel is gemaakt door Limbic Entertainment. Dat is de ontwikkelaar van de Tropico 6, die in 2019 uitkwam. Het is de enige game uit de Tropico-serie die door de Duitse studio is gemaakt. De studio maakte ook een aantal Might & Magic-games.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01