072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Twitch introduceert functie waarmee kijkers tegen betaling streamers kunnen promoten

datum: 01-10-2021 Categorie: Internet Bron: Tweakers

Streamingplatform Twitch heeft een nieuwe functie onthuld waarmee kijkers het bedrijf kunnen betalen om hun favoriete streamer op de site te 'boost'. Hoe meer kijkers betalen, hoe meer Twitch de streamer op zijn site zal aanbevelen.

Met deze functie kunnen kijkers 'Boosts' kopen voor een streamer met echt geld, onthulde een Twitch-livestream. De Boosts kunnen niet gedurende de hele stream worden gekocht; kijkers hebben op elk moment tijdens de stream tien minuten de tijd om gezamenlijk zoveel mogelijk boosts voor de streamer te kopen. Hoe meer Boosts je koopt, hoe langer de stream daarna wordt aanbevolen op de voorpagina van Twitch. Het geld dat kijkers besteden aan deze 'Twitch Boost'-functie gaat volledig naar het platform.

Twitch-productmanager Jacob Rosok zei in de stream over de functie: "Boosts geven kijkers de mogelijkheid om zichtbaarheid voor hun favoriete streamers te kopen als promotie, en dergelijke posities op het platform hebben een prijs." antwoord op de veelgehoorde klacht dat het als kleine streamer moeilijk te ontdekken is op het platform. De feature wordt binnen enkele weken eerst getest bij een kleine groep streamers.

Twitch Boost werd al getest in december, maar toen moesten de Boosts worden gekocht met kanaalpunten. Kijkers krijgen kanaalpunten op Twitch door naar de stream te kijken; hoe meer kijkuren ze hebben met een streamer, hoe meer kanaalpunten ze krijgen met die streamer. Die punten kunnen vervolgens worden besteed aan bepaalde beloningen, waaronder, tijdens de testperiode, Boosts. Het verschil is dat het kopen van Boosts nu echt geld kost.

Twitch werkt ook aan andere functies op het platform. Het heeft bijvoorbeeld onlangs nieuwe verificatie-opties toegevoegd tegen haataanvallen. Ook gaat het een methode ontwikkelen waarmee rechthebbenden kunnen melden als streamers hun muziek zonder toestemming afspelen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01