072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Twitter begint met het vrijgeven van een preview van de nieuwe versie TweetDeck

datum: 20-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter is dinsdag begonnen met het uitbrengen van een preview van een aanstaande update voor TweetDeck. Het bedrijf liet eerder doorschemeren dat het werkt aan een nieuw ontwerp voor zijn meervoudige Twitter-accountbeheerservice.

Op het officiƫle Twitter-account van TweetDeck maakte het bedrijf de preview bekend en werd ook een eerste afbeelding van het nieuwe design getoond. De schermafbeelding laat zien dat TweetDeck een verkennen-tab krijgt met trending topics. Daarnaast is er visueel het een en ander veranderd.

Voorlopig is de preview alleen beschikbaar voor een select aantal gebruikers die willekeurig worden geselecteerd. Het gaat om gebruikers van TweetDeck in de Verenigde Staten, Australiƫ en Canada. Geselecteerde gebruikers krijgen een melding in TweetDeck als ze willen overschakelen naar de preview.

Het is niet bekend wanneer de nieuwe versie officieel beschikbaar zal zijn. Ook heeft Twitter niet aangekondigd of de preview binnenkort wereldwijd beschikbaar zal zijn. Dataminer Jane Manchun Wong heeft sindsdien een truc gevonden om de preview te proberen als je niet bent geselecteerd voor de preview.

In 2011 kocht Twitter de client voor het beheren van meerdere Twitter-accounts. Sindsdien heeft het bedrijf TweetDeck vrijwel gelaten zoals het was. Dit zou de eerste grote update zijn. Twitter zou ook een betaald abonnement overwegen om toegang te krijgen tot TweetDeck, meldde Bloomberg begin dit jaar. Twitter heeft er nog niets over bekend gemaakt.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01