072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Twitter blijft langzamer laden op Russische mobiele apparaten

datum: 29-11-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

De Russische telecomwaakhond Roskomnadzot blijft de snelheid van Twitter op mobiele apparaten vertragen totdat alle "vermeende illegale inhoud" van het platform is verwijderd. Twitter heeft nog niet gereageerd op de uitspraak van de toezichthouder.

Sinds maart bestraft telecomwaakhond Roskomnadzor Twitter voor "posts met kinderpornografie, informatie over drugsmisbruik of oproepen aan minderjarigen om zelfmoord te plegen". Video's en foto's laden merkbaar langzamer op mobiele apparaten. In mei versoepelde Roskomnadzor de snelheidslimieten op vaste netwerken.

De toezichthouder zegt dat Twitter, dat een boete van $ 453.000 heeft gekregen, sinds 2014 herhaaldelijk verzoeken om verboden materiaal te verwijderen heeft genegeerd. Op verzoek van Roskomnadzor heeft Twitter nu meer dan 90 procent van de berichten verwijderd die door de toezichthouder als illegaal zijn bestempeld. "Voorwaarde voor het opheffen van de snelheidslimiet op mobiele apparaten is dat Twitter alle berichten verwijdert die we hebben verboden ", zegt de telecomwaakhond tegen Reuters .

Twitter heeft nog niet inhoudelijk gereageerd op de verklaring van Roskomnadzor. Het bedrijf ontkent toe te staan dat zijn platform wordt gebruikt om illegaal gedrag te promoten. Het socialemediaplatform zegt een nultolerantiebeleid te hebben voor seksuele uitbuiting van kinderen en verbiedt het promoten van zelfmoord of zelfbeschadiging.

De Russische autoriteiten hebben het afgelopen jaar strenger opgetreden tegen techbedrijven, onder meer door kleine boetes op te leggen voor contentschendingen. Tegelijkertijd eisen ze dat buitenlandse bedrijven een regionaal kantoor in Rusland hebben en de persoonsgegevens van Russen op Russisch grondgebied bewaren.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01