072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Twitter introduceert betaald Super Follows-abonnement in de VS voor iOS-gebruikers

datum: 02-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter heeft het Super Follows-abonnement geïntroduceerd in de Verenigde Staten en Canada. Met Super Follows kunnen volgers zich abonneren op een account en bijvoorbeeld exclusieve tweets lezen. Het abonnement werkt voorlopig alleen op iOS.

Voorlopig kan alleen een " kleine groep gebruikers binnen de VS " een Super Follows-abonnement aanbieden. Er is een wachtlijst om het abonnement aan te kunnen bieden. Bovendien kunnen alleen iOS-gebruikers binnen de VS en Canada zich abonneren op accounts die dit aanbieden.

Super Follows-abonnementsaankopen zouden de komende weken naar alle iOS-gebruikers wereldwijd moeten komen. Het is nog niet duidelijk wanneer alle gebruikers een Super Follows-abonnement kunnen aanbieden. Voorlopig is het abonnement alleen voor iOS. Android- en webondersteuning zouden 'binnenkort' moeten volgen.

Twitter kondigde het abonnement in februari aan . Grote accounts met minimaal 10.000 volgers kunnen het abonnement aanbieden en kiezen uit maandelijkse betalingen van drie, vijf of tien dollar per maand. Met Super Follows kunnen gebruikers exclusieve tweets lezen, previews krijgen van aankomende inhoud en vraag-en-antwoordsessies opnemen. Abonnees ontvangen ook een Super Follows-badge wanneer ze reageren op een tweet van het geabonneerde account. Meer functies zouden later moeten komen, zoals exclusieve Spaces en nieuwsbrieven.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01