072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Twitter laat gebruikers instellen wie daarna op tweets kan reageren

datum: 14-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter maakt het voor gebruikers mogelijk om aan te passen wie kan reageren op geplaatste tweets. Er was al eerder zo'n optie, maar die kon toen alleen worden ingesteld tijdens het schrijven van het bericht. Dit kan vanaf nu ook na het plaatsen van de tweet.

Twitter laat zien dat gebruikers een optie hebben om aan te passen wie kan reageren op een reeds geplaatste tweet. Die functie bestond vroeger niet. Twitter wil waarschijnlijk een bijdrage leveren aan het terugdringen van intimidatie en ander ongewenst gedrag op het platform. In 2018 zei CEO Jack Dorsey dat het belangrijkste doel van zijn bedrijf was om "de gezondheid van openbare gesprekken te verbeteren".

Vorig jaar augustus kregen gebruikers de mogelijkheid om te beperken wie kan reageren op tweets die voor alle gebruikers beschikbaar zijn. Dit kon echter alleen worden ingesteld tijdens het schrijven van de tweet. De standaardoptie is dat iedereen kan reageren. Sinds augustus is het ook mogelijk om alleen mensen die de gebruiker volgen te laten reageren. De derde optie is dat alleen mensen kunnen reageren als de gebruiker ze in de respectieve tweet vermeldt.

De nieuwe mogelijkheid om ook achteraf dergelijke restricties in te stellen wordt wereldwijd beschikbaar voor iOS, Android en de webversie van Twitter.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01