072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Twitter maakt het voor gebruikers gemakkelijker om tweets via DM's door te sturen

datum: 20-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter wil het voor gebruikers gemakkelijker maken om een enkele tweet door te sturen naar meerdere gebruikers. Voorheen maakten gebruikers vaak per ongeluk een groepschat aan, schrijft het platform. Het moet ook gemakkelijker zijn om DM-gesprekken te doorzoeken.

Gebruikers kunnen nu kiezen naar hoeveel individuele Twitter-gebruikers ze een tweet doorsturen, en één tweet DM-en naar maximaal 20 gebruikers. Deze functie komt nu gefaseerd naar iOS en de webversie. "Binnenkort" zou deze functie ook beschikbaar moeten zijn voor Android.

Twee andere nieuwe functies moeten het gemakkelijker maken om door lange DM-gesprekken te zoeken. De Android- en iOS-app hebben bijvoorbeeld een snelschuifknop om snel naar het laatste bericht te bladeren. Daarnaast zijn berichten in de iOS-versie gegroepeerd op datum. Zo komen er minder tijdstempels in de chat en wordt het minder 'rommelig', schrijft Twitter.

De nieuwste DM-functie verschijnt ook alleen voor iOS en stelt gebruikers in staat lang op een bericht te drukken. Wanneer gebruikers dit doen, verschijnt er een knop 'Reactie toevoegen' zodat mensen kunnen reageren op DM's. De genoemde functies zullen "in de komende weken" naar Twitter komen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01