072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Twitter start test waarin gebruikers misleidende tweets kunnen melden

datum: 18-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter is een test gestart waarbij gebruikers misleidende berichten op het platform kunnen melden. De test staat open voor een relatief kleine groep gebruikers in de Verenigde Staten, Zuid-Korea en Australië.

Twitter zegt dat vanaf nu sommige gebruikers in de genoemde landen de optie "het is misleidend" zullen vinden wanneer ze willen rapporteren via het vervolgkeuzemenu op Twitter-berichten. Dat menu vind je rechtsboven bij tweets en deze meldfunctie kan al gebruikt worden als er bijvoorbeeld sprake is van intimidatie of schadelijke content.

Volgens The Verge moeten gebruikers tijdens de test selecteren of het misleidende bericht in een van de volgende categorieën valt: politiek, gezondheid of een andere categorie. De gezondheidscategorie bevat ook een optie voor gebruikers om specifiek verkeerde informatie over Covid-19 te melden.

Het platform zegt dat er bewust is gekozen voor een kleine test, omdat dan beter kan worden beoordeeld of dit een effectieve aanpak is. Twitter meldt dat er geen actie mag worden ondernomen en dat niet op elke melding van een misleidende tweet kan worden gereageerd.

Het platform zegt dat deze input niettemin helpt bij het identificeren van trends, zodat de snelheid en schaal van beleid om verkeerde informatie te voorkomen kan worden verbeterd. Dit wil niet zeggen dat deze functie voor het melden van misleidende tweets ook daadwerkelijk officieel wordt vrijgegeven. De test duurt enkele maanden voordat de functie beschikbaar komt in andere landen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01