072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Twitter stopt met verdwijnen Fleets na 24 uur vanwege lage gebruikscijfers

datum: 15-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter sluit Fleets af. De Instagram Stories-kloon werd vorig jaar geïntroduceerd, maar werd nauwelijks gebruikt. Als gevolg hiervan kwamen er niet genoeg nieuwe actieve gebruikers naar het platform. Twitter gaat zich meer richten op live audio in plaats van Fleets.

Op 3 augustus wordt de plug definitief uit Fleets verwijderd, schrijft Twitter in een blogpost . Vanaf dat moment zijn de vloten niet meer te zien in de apps. Vloten waren verdwijnende tweets die meestal afbeeldingen bevatten die na 24 uur niet meer zichtbaar waren. Ze waren bovenaan de tijdlijn te zien in de apps van het sociale medium, vergelijkbaar met hoe Instagram en inmiddels vele andere apps verhalen aanbieden.

Twitter erkent dat Fleets weinig werd gebruikt. Het netwerk hoopte dat vooral nieuwe gebruikers actiever zouden worden door Twitter op een andere manier te gebruiken, maar dat gebeurde niet. Twitter worstelt al jaren met zijn groei, vooral omdat nieuwe gebruikers vooral tweets lezen maar zelf weinig maken. In plaats daarvan werden vloten daadwerkelijk gebruikt door bestaande en reeds actieve gebruikers. De functie bestond sinds november vorig jaar .

Twitter zegt veel te hebben geleerd van het tijdelijke experiment. De meeste Vloten-gebruikers zouden bijvoorbeeld foto's of video's in hun Vloten delen. "We zullen binnenkort testen starten met de knop voor het maken van tweets om functies van Fleets op te nemen, zoals een camera op volledig scherm, opties voor tekstindeling en GIF-stickers." Ook de positie van vloten binnen de ui, namelijk bovenaan de tijdlijn, blijft een goede plek voor meer content. Daar zullen in de toekomst ruimtes worden geplaatst, de live audio-functie waarmee het al een tijdje experimenteert .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01