072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Twitter test functie om volgers te verwijderen zonder ze te blokkeren

datum: 08-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter werkt aan de mogelijkheid om volgers te verwijderen zonder ze te blokkeren. Twitter Support zegt deze functie momenteel te testen voor webgebruikers. Nu kunnen gebruikers alleen mensen blokkeren als ze niet willen dat ze hen volgen.

De nieuwe functie voegt een optie toe aan het optiemenu op de Twitter Follower-pagina, legt Twitter Support uit . Naast het dempen, rapporteren en blokkeren van een account, kan de gebruiker ook een volger verwijderen. De volger wordt niet op de hoogte gesteld van de verwijdering, maar kan een gebruiker opnieuw volgen, in tegenstelling tot wanneer de volger is geblokkeerd.

Twitter heeft nog niet aangekondigd wanneer het de functie voor meer gebruikers zal uitrollen, maar de optie wordt momenteel getest voor gebruikers van de webversie. Twitter zegt wel dat het makkelijker moet zijn om de volgerslijst te beheren.

Twitter test regelmatig nieuwe functies in de strijd tegen intimidatie en ongewenste opmerkingen. Twitter maakte in juli bekend dat het mogelijk zou zijn om te selecteren welke gebruikers wel en niet kunnen reageren op een tweet, ook niet na het plaatsen van een tweet . Dat kon al voordat je een bericht plaatste . En Twitter startte in augustus ook een test waarin gebruikers misleidende tweets kunnen melden, ook als er sprake is van intimidatie.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01