072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Twitter test Reddit-achtige communities-functie voor discussiegroepen

datum: 09-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter is begonnen met het testen van de functie Community's. Net als bij subreddits en Facebook-groepen, kunnen gebruikers met deze functie lid worden van groepen waar ze kunnen tweeten over specifieke interesses en onderwerpen.

Twitter-gebruikers kunnen vanaf deze week worden uitgenodigd voor een aantal communities, schrijft het bedrijf in een blogpost . Sommige van de vroege gemeenschappen waren gericht op onderwerpen als astrologie, sneakers, honden en huidverzorging. Community's worden beheerd door gebruikers en elk heeft zijn eigen moderators die de regels voor een groep instellen. Twitter zegt dat het werkt aan nieuwe manieren en rapportagemogelijkheden om 'potentieel problematische' gemeenschappen te identificeren.

Alle Twitter-community's en hun tweets zijn openbaar zichtbaar, hoewel niet iedereen direct kan deelnemen aan discussies en gesprekken binnen een community. Om lid te worden van een dergelijke groep, moeten gebruikers eerst worden uitgenodigd door een bestaand lid. Op termijn zal het platform 'andere manieren hebben om communities te ontdekken en er lid van te worden'. Via een supportpagina kunnen gebruikers aangeven dat ze een community willen starten.

Twitter presenteerde zijn ideeën over communities in februari al aan investeerders, schrijft ook The Verge . Het bedrijf zei destijds dat het doel van de functie is om het voor mensen gemakkelijker te maken om contact te maken met andere Twitter-gebruikers die dezelfde interesses delen.

De Community's-functie is nog steeds een test, te beginnen op iOS en de webversie van het platform. Android krijgt de functie op een later tijdstip. Gemeenschappen krijgen hun eigen plek op het platform, tussen de tabbladen 'verkennen' en 'meldingen' binnen het platform. Het is niet bekend wanneer de functie officieel wordt uitgebracht, maar Twitter wil de community 'in de komende maanden' uitbreiden.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01